Antika Çarşısı – Aktuna Antika

Antika Çarşısı – Aktuna Antika

Antika Çarşısı antika sevenleri ve antikacıları buluşturmak amacı ile hazırlandı. Antikacılar eserlerini internet aracılığı ile teşhir etmek olananağına; antika sevenler ise eser arar iken uzun yolculuklar yapmalarına gerek kalmadan, bilgisayarları başında eser bulma ve inceleme yapma olanağına kavuşmaktadır.

Bir çok eser antikacı dükkanlarında gözden kaçabilmekte veya ilk görüşde dikkat çekmemektedir. Dükkan sahipleri burada fotoğrafları ile eserleri tanıtma ve eser ile ilgili bilgileri duyurabilmektedirler.

Piyasadaki tüm eserler bu sitede bir arada olacağı için siz antika severlerin bir müze tadında keyifli gezinti ve alışveriş yapmasına hizmet etmeyi amaçlıyoruz.

Bu sitede yer alan dükkanların tamamı vergi mükellefi ve işyeri,teşhiryeri olan antikacılardan oluşmaktadır. Site üzerinden yapılan bütün satışlar faturalıdır, %18 KDV fiyatlara ilave edilecektir.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ en çok önem verdiğimiz noktadır. Siteden alınan her eser 5 işgünü içinde KOŞULSUZ OLARAK iade edilebilir. Bu süre içinde eserin incelemesini yapınız ve beğenmez iseniz neden göstermeğe gerek olmadan iade edin. Bu süre geçince ödediğiniz para dükkan sahibine aktarılır.

Antikacarsisi.com eser bedeli dükkan sahibine aktarıldıktan sonra hiç bir yükümlülük taşımaz; tüm talepler dükkan sahibi ile görüşülmelidir. Antikacarsisi.com olarak bizi sık sık ziyaret etmenizi diliyoruz.

Adres : Aktuna Antika Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı Tomurcuk Sokak no:3 D 2-36-52 Şişli – İstanbul

Tel : +90 212 217 80 14

Gsm : +90 532 312 32 61

Fax :

E-Mail: makantik@hotmail.com

Web Sitesi : www.antikacarsisi.com

“Antika Çarşısı – Aktuna Antika” üzerine 4 yorum

  1. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It really
    useful & it helped me out much. I am hoping to offer one thing back and aid others such as you aided me.

  2. Merhabalar,
    Aile büyüklerimizin büyüklerinden kalma osmanlı dönemine ait 100-150 senelik 4 adet tablo bulunmaktadır, tabloları değerlendirmek istiyoruz bize nasıl yardımcı olabilirsiniz.
    1.tablo ipek el işlemesi o dönemin birebir KUDÜS tablosu tabloda hiçbir defermasyon yok.
    2.tablo, İtalyan napolili bir ressamın üzüm taşıyan kız tablosu
    3.tablo Osmanlı dönemine ait bedevi tablosu
    4.resim, Osmanlı dönemine ait indan ve gül figürlü tablo
    resimlerin 3 tanesinde imzalar osmanlıcadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir