Her yıl sadece 1 kere düzenlenen ve tüm ürünlerin 10 TL’den başladığı özel fırsat müzayedesi başlamıştır.
Kartpostal, Efemera ve Fotoğraf alanında müzayede de bulunan eserlerin tümüne, 13 Eylül Pazar – Saat 17:00’e kadar internet sitesi üzerinden online pey verebilirsiniz.
(Not: A Milli Futbol Takımımız ile ilgili çok nadir fotoğraflar bulunmaktadır.)
CANLI MÜZAYEDE:
Aynı gün saat 17.05 itibariyle sitesi üzerinden “Canlı Müzayede” başlayacak ve her eser 10 saniye arayla nihai olarak sonuçlanacaktır.
Bu sürecin son 5 saniyesinden esere pey gelmesi durumunda bitiş süresine otomatik olarak 5 saniye eklenecektir.
Not:
Ürünlerin detaylı fotoğraflarına veya video çekimlerine kendi sayfalarından ulaşabilir veya 3 – 13 Eylül tarihleri arasında Kadıköy / Kızıltoprak’ta bulunan ofisimizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz
İletişim Bilgileri
Detaylı bilgi için
W : https://www.pingudumuzayede.com/
T : 0 216 350 20 00
@ : info@pingudumuzayede.com