librakons

PAZARTESİ BİTEN MEZAT

Librakons Auctions olarak düzenlenecek olan Pazartesi Biten Mezat adlı müzayede şimdi yayında! Müzayede birbirinden ilginç 250 lottan oluşmaktadır.

İlk lotumuzdaki Mustafa Kemal Atatürk ile İsmet İnönü’nün Aydın Manevralarındaki fotoğrafını çok nadir efemeralar, kartpostallar, fotoğraflar, orijinal gravürler ve kitaplar takip etmektedir. Ayı Oynatıcısı çocuğun siyah beyaz fotoğrafından Orient-Express broşürlerine, Aydın Bankası hisse senedinden Van Mour gravürlerine, ilk baskı Tehlikeli Oyunlar kitabından Yannick Noah imzalı Egoiste dergisine uzanan bu ufak ama içeriği zengin müzayedemizde koleksiyonunuzu zenginleştirecek eserler bulacağınıza eminiz. 27 Temmuz’da kapanmadan evvel lotları incelemenizi tavsiye ediliyor.

Bazı Lot İçerikleri

Lot No: 1. Fotoğraf | Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü Aydın Manevralarında, 1937. 8.5 x 11.5 cm. S/B orijinal fotograf

Lot No: 54. Fotoğraf | Sosyal Yaşam
Ayı oynatıcısı çocuk, oynayan tok ayı (malum ki) ve seyirciler, s/b fotoğraf.Çok temiz.

Lot No: 13. Kartpostal | Osmanlı Tarihi
Kostüm kartpostalı (Medjmouai teçavir-Collections de costumes). Ed: Max Fruchtermann, no: 111. Mükemmel kondisyonda.

Lot No: 157. Kitap | Tren/Orient Express
Simplon – Orient – Express. Taurus-Express. Fransa. İlk Baskı. 23 s., renkli çizimler . 23 x 22 cm. Karton Kapaklı Orijinal Haliyle.

Lot No: 189. Kitap | Tarih
I Turchi Codex Vindobonensis 8626. Alberto Arbasino. Parma: Franco Maria Ricci, 1971. 200 s., renkli yapıştırma resimler, İtalyanca. 23 x 36 cm. Yayıncısının Orijinal Bez Cildinde ve kutusunda. 1439 numaralı nüshadır.

Müzayede 27 Temmuz Pazartesi Günü Saat 21:00’da Sona Erecektir.
Ayrıca hemen al opsiyonu ile istediğiniz ürünleri pey vermeden, hemen al fiyatından doğrudan satın alabilirsiniz. Bu işlem ile alım yapanların ürünlerini almak için müzayede sonunu beklemeleri gerekmiyor.

İletişim Bilgileri

Detaylı bilgi için
W : https://librakonsauctions.com/
T :  0 212 252 0773 
@ : librakons@gmail.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir